(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
KRÁLÍK NA TYMIÁNU
Potřebné ingredience
sůl,pepř mletý,tuk,cibule,česnek,tymián,kečup,vývar z masoxu,hladká mouka+králík
Postup přípravy
Králíka naporcujeme,osolíme opepříme a opečeme na tuku.Maso vyndáme z pánve a do výpeku přidáme cibuli,která je nakrájená na kostičky a česnek nakrájený na plátky-osmahneme.
Výpek s česnekem a cibulí nalijeme do pekáče,na to položíme králíka,posypeme tymiánem(tymiánu dát tak akorát) a pocákáme kečupem.Podlijeme vývarem a dáme upéct.Po upečení vyjmeme maso a výpek zaprášíme moukou,provaříme na plotně,opět vložíme maso.
Podáváme např.se šťouchanými brambory.
Výpek s česnekem a cibulí nalijeme do pekáče,na to položíme králíka,posypeme tymiánem(tymiánu dát tak akorát) a pocákáme kečupem.Podlijeme vývarem a dáme upéct.Po upečení vyjmeme maso a výpek zaprášíme moukou,provaříme na plotně,opět vložíme maso.
Podáváme např.se šťouchanými brambory.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé